Bliv del af vores fantastiske salgsteams!

Job description

Vil du have et arbejde med høj energi og mulighed for udvikling? Vil du være ansigtet udadtil for nogle store brands på det danske marked? Få guldkorn på CV’et, imens du gør en forskel.

Om StormGroup

Storm Group er et førende field marketing-bureau. Vi repræsenterer markedets stærkeste brands og leverer kvalitet i hver eneste dialog med deres kunder, som vi møder i det lokale indkøbscenter og byder velkommen med attraktive tilbud.

Du bliver del af vores kampagner for større spillere inden for velgørenhed, strøm eller måltidskasser og kommer med andre ord til at repræsentere nogle af Danmarks største organisationer. Vi møder kunderne i øjenhøjde, og er altid klar med et "hej", hvad end du starter en dialog eller kunden blot passerer forbi. 


Requirements

Vores nye salgskonsulent

Dit job bliver at udbrede kendskabet til vores samarbejdspartnere og tilbyde interesserede kunder medlemskab. Storm Group sørger for din oplæring i deres services og organisation. Desuden får du daglig træning af din personlige coach og mødes hver morgen med teamet af engagerede kolleger og bliver opdateret på udviklingen i kampagnen, sparrer og deler viden. Vi samarbejder med shoppingcentre og butikskæder i hele landet, hvor du møder mennesker og får en hverdag, hvor hver dag er forskellig.

Vi leder efter dig, som møder op med gåpåmod, klar til at lære ny viden om salg, kommunikation samt få redskaberne til at bruge i praksis.


Som vores nye salgskonsulent får du:

  • solid træning af erfarne salgscoaches
  • værdifuld erfaring med salg og kommunikation, som du kan tage med videre
  • del i et ungt, inspirerende miljø med masser af energi


Dette er en fuldtidsstilling med lejlighedsvis weekendarbejde.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke.

Vi holder samtaler løbende.

Vil du være del af teamet?