Bliv en del af vores salgsteam!

Job description

Leder du efter et nyt job, som ikke er kedeligt og føles som en byrde efter to uger?

Så har Storm Group det rette job til DIG!

Bliv en del af vores salgsteam, hvor du vil opleve at ingen dage er ens. Du vil blive en del af et energisk, sjovt og passioneret arbejdsmiljø, hvor du vil komme til have det sjovt hver dag!


Om Storm Group:

StormGroup er en veletableret virksomhed som er specialiseret i field marketing og direkte salg. StormGroup opererer internationalt i Skandinavien og Australien. Vi repræsenterer stærke brands både kommercielle og non-profit organisationer såsom Årstiderne og Red Barnet. Som en del af StormGroup vil du derfor blive ambassadør for disse store brands i Danmark.

Requirements

Om jobbet:

Som salgskonsulent i vores field marketing team vil du have have face-to-face kommunikation direkte med kunder, hvor du interagerer i dialog-drevne salg på vegne af vores klienter.


Vi vil ikke lyve, jobbet kan være udfordrende gennem de første par uger, men når du først har fået fat i det, ved hjælp af god træning og daglig støtte fra Storm's managere, kan du nå rakethøjder!

På trods af at dette job kan virke en smule udfordrende set udefra, vil det give dig chancen for at være i konstant udvikling, have en stejl læringskurve og få en masse erfaring, samtidig med at du får en masse nye venskaber, har det sjovt og gør en forskel gennem dit arbejde.


De færdigheder og den viden du vil få gennem denne jobmulighed, vil forberede dig til at kickstarte din drømmekarriere, både inde eller uden for StormGroup!Hvem søger vi?

Vi leder efter en energisk person, som gerne vil lære og udvikle sig. Du skal ikke være bange for udfordringer, som for eksempel at blive mødt af kunder, som ikke ønsker at købe produktet, du sælger.

Du skal IKKE nødvendigvis have erfaring med salg, men ansvarlighed, gode kommunikationsevner og god energi er et MUST.


VIGTIGT: Jobbet er fuld tid med faste arbejdstider, og det er et krav, at du taler flydende dansk.


Hvis dit kommende job skal gøre en forskel, og du tror, du er den rette personlighed for dette job → ANSØG NU


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, på 72207277.


Besøg vores hjemmeside https://stormgroup.net/karriere/ eller sociale medier for at få en endnu bedre fornemmelse af StormGroup.