Velkommen på en læringsrejse – BUILDING YOUR CAREER IN SALES

  • Field marketing
  • Landsdækkende, Denmark

Velkommen på en læringsrejse – BUILDING YOUR CAREER IN SALES

Job description

Er du klar til at lære en masse om dig selv, møde nye venner og få værdifulde værktøjer inden for salg og kommunikation? Hos Storm Group kan du skave de bedste muligheder for dig selv!


Som repræsentant for nogle af landets stærkeste brands møder du deres kunder og introducerer produkter, tilbud eller den gode sag. Vi starter dialogen og motiverer til positive beslutninger. Hos Storm Group arbejder vi med direkte salg – og vi er gode til det! Det kan du også blive!


Det er et sjovt, udfordrende og hårdt arbejde, men det er også et arbejde, der skaber de bedste muligheder for fremtiden. Tidligere medarbejdere, som startede karrieren hos Storm Group er i dag afdelingsledere, butikschefer eller lignende, fordi de har lært ALT inden for salg hos os.


”Vi kører en masse træning og sørger for at hjælpe hinanden og fejre alle succeser. Det fedeste er, når en ny person i teamet rammer deres mål for første gang og at se resten af holdet anerkende dem”

Christian Dilling, Senior Manager.

Requirements

Vi leder efter god energi, viljestyrke, evnen til at lære nyt og gode kommunikationsevner. Har du samtidig et blændende smil og et ekstra ”hej” i dig, så har vi en unik mulighed for at styrke dit CV. Har du, hvad der skal til?


Hvem er Storm?

  • Vi er et direct marketing bureau
  • Vi er kreative hjerner, brand ambassadører og ledere, der brænder for de brands, vi repræsenterer
  • Vi starter dialogen og motiverer positive beslutninger i markedsledende salgs- og hvervningskampagner
  • Vi er steder, hvor unge, udadvendte mennesker starter deres karriere i salg og marketing


Lyder ovenstående som noget for dig? Så grib chancen og send os en ansøgning, der fortæller, hvorfor netop du er den rette til jobbet!
Jobtype: Fuldtid, Fast